Fox501
Puncte : 67
Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/04/2013
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
| Subiect: introducerea Joi Apr 04, 2013 9:34 am | |
| Bun....Sa incepem cu inceputul! League Of Legends: Este un joc de strategie si de lucru in echipa! Astazi voi incerca sa va spun cate ceva despre acest joc....Totutl incepe cand noi[playeri] intram aici-eune.leagueoflegends.com si ne facem frumos un cont.Dupa ce ati terminat de facut contul bineinteles veti downloada si jocul....Bla bla [i]Instalam LeagueOfLegends asteptam sa se faca updating-ul apoi apasam play....!!Atentie dupa terminarea updating-ului si inainte sa apasam play in colt stanga jos apare "Change Region" de acolo puteti selecta limba dorita ^^ de preferat in romana pentru inceput !!....
Cam atat pentru astazi.Sper ca nu v-am plictisit !!! P.S:Voi reveni cu un Video Cu ce trebuie facut mai departe..caci este mult de explicat... Vorba Multa saracia omului ) | |
|
FroSSt
Puncte : 27
Varsta : 25
Localizare : Suceava
| Subiect: Re: introducerea Joi Apr 04, 2013 2:17 pm | |
| Auzi am o intrebare.Tu ce level ai pe LoL? Eu am 30.Poate ne intalnim sau imi dai numele tau din joc in privat. | |
|
Fox501
Puncte : 67
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: introducerea Vin Apr 05, 2013 1:48 am | |
| Eu am multe conturi......deoarece am vrut sa testez toti eroii...si na acuma am unu final pe care raman care din pacate este level 2 -.-...si il voi face 30 ...numele meu e FireFoxxxx | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: introducerea | |
| |
|